Rețetă zwupată #10 – Ciorbă de perișoare
Vezi rețeta foto Da, poți face o ciorbă de perișoare bună și fără ZWUP, însă cu ZWUP ea va fi remarcabil de savuroasă, cu un gust mai accentuat de carne și mai aromat. În plus, sunt și situații în care ZWUP nu mai este doar o completare [...]
Rețetă zwupată #9 – Orez (Risotto) cu pui, tofu afumat și brânză de Horezu
Vezi rețeta foto Am vorbit deja despre cât de versatile și apetisante pot fi rețetele de risotto, bazate pe gătirea lentă a orezului cu bob mare, de tip carnaroli sau arborio. Scopul este ca preparatul final să fie cremos și bogat în arome. De aceea, lichidul de [...]
Rețetă zwupată #8 – Gulaș de vită
Vezi rețeta foto Gulașul de vită e o mâncare hrănitoare și robustă, picantă cât să îți dea chef de viață și de o tărie aromată, potrivită pentru zile reci și oameni flămânzi, și întotdeauna perfectă pentru pregătit la ceaun în aer liber, la un foc de tabără [...]
Rețetă zwupată #7 – Ciorbă rădăuțeană
Vezi rețeta foto Ciorba rădăuțeană e un preparat ciudat: e simplu de gătit și totuși poți da greș, chiar dacă ești un bucătar priceput. În plus, ce faci cu mesenii care nu tolerează usturoiul, deși îi adoră aroma? Și cum potrivești totul astfel încât ciorba să fie [...]
Rețetă zwupată #6 – Paste cu piept de curcan, gorgonzola și fistic
Vezi rețeta foto Pastele sunt nelipsite din meniurile noastre de fiecare zi sau cele de sărbătoare, căci reprezintă unul dintre cele mai versatile ingrediente: în funcție de cum și cu ce le combinăm, mâncarea e neaoșă sau exotică, ușoară sau consistentă, simplă sau opulentă, clasică sau neconvențională. [...]
Rețetă zwupată #5 – Supă-cremă de linte cu piept de pui și mix de semințe
Vezi rețeta foto E o supă-cremă hrănitoare și delicioasă, perfectă pentru întreaga familie sau pentru o masă cu prietenii, la prânz dar și la o cină luată mai devreme. Folosește fără ezitare carne de pui gata fiartă, așa cum indică rețeta, căci ZWUP dă gust intens de [...]