Despre noi2020-09-07T13:20:16+03:00

AM ÎNCEPUT CU GÂNDUL
LA CE VREM SĂ GĂTIM

Și ne-am dat seama că ne place ce vedem la televizor, în emisiunile culinare atât de apetisante: gestul simplu de a pune la gătit, în loc de apă, supă limpede (stock) sau concentrată (broth) din diverse tipuri de carne sau oase.

Apoi ne-am dat seama că, pentru a pregăti aceste baze pentru gătit, trebuie multă muncă. Și timp. Și bătaie de cap, sau dezordine și abur în bucătărie.

Așa că ne-am dorit să găsim în magazine supele pentru gătit de care aveam nevoie.
Însă nu erau.
Nu românești și nu din ingrediente exclusiv naturale.

Așa că ne-am hotărât să le producem noi.

Și așa s-a născut ZWUP.

SCURTĂ ISTORIE

ianuarie 2017

A apărut ideea.
Totul părea simplu și clar: vom produce cele mai grozave supe concentrate din România (și din lume, de ce nu?) și vom găti și noi, și toți românii, ca la televizor…

mai 2017

A apărut brandingul.
Totul a căpătat un nume și a devenit cea mai frumoasă poveste.
ZWUP nu e doar despre mâncare bună, ci despre viață bună, despre dedicarea și pasiunea noastră pentru a trăi frumos.

iunie 2017

Au apărut compania și prima finanțare.
Suntem Nutrizema SRL, iar planul nostru de afaceri a fost acceptat în StartUp Nation.
Am pornit plini de curaj la drum.

august 2018

A apărut al doilea sprijin.
Proiectul nostru de afaceri a fost acceptat în programul Factory by Raiffeisen Bank, obținând beneficii de finanțare.

octombrie 2018

A apărut fabrica Nutrizema.
E mică, primitoare, extrem de cochetă și foarte modernă.
Cele mai avansate echipamente au fost selectate și montate cu grijă, pentru ca ZWUP să fie un produs perfect.

decembrie 2018

Nutrizema începe să producă ZWUP.
Echipa este plină de entuziasm!
Lucrăm gândindu-ne la fiecare om din țară care va alege ZWUP de pe raft, care va pune ZWUP în mâncarea preferată.
Și suntem recunoscători pentru asta…

martie 2019

Adăugăm în portofoliu supele concentrate mixte, adică PUI CU CIUPERCI și PEȘTE. Sperăm să se bucure de succes…

septembrie 2019

Noi investiții în echipamente și ajustări de linie tehnologică. Totul, pentru a putea produce supe mai dense, cu pulpă, și pentru a putea utiliza pentru ambalare și pungi aseptice de gramaj ridicat.

octombrie 2019

Lansăm noile supe concentrate de legume, în variantele CU PULPĂ și FĂRĂ PULPĂ, ambalate la pungi aseptice de 3 litri. Pentru clienții HORECA, începem să ambalăm supele de oase și la pungi aseptice de 5 litri, în funcție de comandă.

august 2020

Finalizăm a treia rundă de investiții și dezvoltări de linie tehnologică, pentru a completa gama de produse cu supe gata de consum și pentru a putea face îmbuteliere și în sticle de 250ml.

septembrie 2020

Creăm categoria ZWUP UP pentru preparate ready-to-eat și lansăm noua noastră gamă de supe-cremă de băut, cu 5 sortimente.
Suntem încântați și emoționați de acest nou început…

CREDEM ÎN BINE
ȘI ÎN BUN

Suntem Nutrizema și contribuția noastră în lume se numește ZWUP.

Poate că ZWUP e o gamă de supe naturale,
dar e și un mesaj, un ambasador, un îndemn.
ZWUP e pur și simplu gust de viață bună!

Iată valorile în care credem aici, la Nutrizema.

Grijă responsabilă

Acordăm atenție fiecărui detaliu de care depinde calitatea impecabilă a produselor și serviciilor noastre.

Dedicare plină de căldură

Suntem dedicați muncii și proiectului nostru, suntem pricepuți și serioși, competenți și vizionari.

Evoluție continuă

Vrem să contribuim continuu la o viață mai bună, mai echilibrată, mai sănătoasă, mai frumoasă.

OAMENII ZWUP ÎȚI POVESTESC

„Ne-am dorit să protejăm perfect conținutul nutritiv, astfel că ZWUP e preparat și conservat prin metode tradiționale.”

Andreea Pricop, medic și fondator

„Vrem ca ZWUP să fie exact așa cum l-ar prepara oricare dintre noi acasă, pentru cei dragi. De aceea, procesul include fierbere lentă, de peste 12 ore.”

ing. Carmen Virabov, director producție

„Fabrica unde ia naștere ZWUP este cochetă, modernă și respectă cele mai înalte standarde de echipare, producție, fluxuri operaționale.”

ing. dr. Vasile Dobre, tehnolog
Go to Top