Povestea ZWUP este și povestea unei familii din Iași care a pornit plină de curaj la drum, pentru a aduce pe piață un produs dorit, necesar și imposibil de găsit până atunci: o bază naturală de gătit sub formă de supă de oase. ZWUP înseamnă 100% natural, 100% românesc, o afacere locală ce fructifică la rândul ei produsele altor afaceri românești.

Despre toate acestea a fost vorba în știrea și în emisiunea difuzate în săptămâna 18-24 februarie la AgroTV. Detaliile proiectului ZWUP, modul în care se produc supele concentrate și felul cum se utilizează apoi în bucătărie au fost amplu prezentate de către reprezentații echipei Nutrizema, invitați ai realizatorului Raluca Diaconiuc.

Știrea poate fi urmărită aici:

sau pe site-ul Agro TV.

ZWUP este prima gamă românească de supe concentrate pentru gătit, pe bază de oase, cu ingrediente 100% naturale. Produsele oferă 3 avantaje simultane: potențează gustul mâncării, adaugă nutrienți valoroși, simplifică și scurtează procesul de preparare. În bucătăria de acasă sau într-o bucătărie profesională, ZWUP ajută consumatorii și utilizatorii să gătească mai ușor, mai repede, mai bun.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.