Noi credem că mâncarea pe care o gătim e ca o semnătură. Și e clar că vrem să fie cât mai bună. Dacă cineva (drag…) mormăie încântat când savurează ce am pregătit, zău că răsplata e deplină. În căutarea gustului perfect, ne face plăcere să îți spunem de ce ar trebui să iubești, să cumperi și să folosești ZWUP. Versus alternativele sale.

Să știi că nu ne referim acum la utilitatea ZWUP. Aici suntem convinși că nu ai dubii și că vezi din primul moment cât de mult te poate ajuta să faci puțină magie în bucătărie, fără transpirație și bătaie de cap. Nu, ceea ce vrem să îți povestim azi e despre calitate. O vorbă înțeleaptă spune că „bun pui, bun mănânci”. Atunci, să vorbim despre a pune lucruri bune în mâncare.

Grija începe de la ceea ce alegi de pe rafturi. Există în magazine o mulțime de produse care promit să potențeze gustul mâncării, iar tentația de a folosi ceva care să dea mai multă savoare preparatelor tale e uriașă. Știm asta, simțim la fel. E o nevoie legitimă. Atunci, contează ce alegi să cumperi. Este sănătos? Aduce plus-valoare mâncării pe care o gătești? Este util și necesar? Dacă răspunsurile sunt pozitive, produsul merită să ajungă în bucătăria ta.
Iar pentru a face selecții avizate, regulile sunt simple: 1. citește cu atenție etichetele; 2. compară produsele alternative, pentru a vedea ce ți se potrivește cu adevărat; 3. compară și prețurile, dar ai grijă ca economia de bani pe care o faci să nu fie în dauna sănătății tale și a celor dragi; 4. dacă nu ești sigur sau dacă ești în fața unui tip nou de produs, cumpără mai multe variante, testează-le și alege la final, pe bază de experiment direct.

Acum, să vorbim despre ZWUP. Iată de ce credem că merită să îl alegi.

ZWUP înseamnă în primul rând ingrediente 100% naturale. Nu folosim coloranți, conservanți, potențiatori de aromă sau alte substanțe de sinteză. Am făcut din dezideratul „exclusiv organic” o valoare fundamentală a echipei și firmei noastre. Suntem mândri să oferim acest nivel de calitate, suntem mândri să fi adus pe piață primul produs 100% românesc din categoria supelor concentrate, cu ingrediente 100% naturale. Te rugăm să ai în vedere faptul că nici o comparație nu poate fi făcută între ZWUP și un produs care conține E-uri sau substanțe de sinteză. Din momentul când vezi pe o altă etichetă așa ceva, comparația cu ZWUP încetează de la sine, definitiv!

ZWUP mai înseamnă conservare prin sterilizare termică, adică exact ce făceau bunicile noastre pentru a conserva borcanele cu zacuscă, gemuri, dulcețuri și alte bunătăți. Adică înseamnă păstrarea integrală a conținutului nutrițional rezultat din fierberea îndelungată a oaselor. Ambalarea ZWUP în borcane de sticlă a fost opțiunea potrivită pentru procesul de conservare ales, ceea ce sperăm să îți trezească încredere și chiar și puțină nostalgie…

ZWUP înseamnă 3 beneficii instantanee: potențarea gustului mâncării, completarea acesteia cu nutrienți importanți și unici, precum și scurtarea procesului de gătire. Totul iese mai bun, mai repede, mai ușor!

ZWUP înseamnă supă concentrată, adică un produs foarte spornic. Pentru a face baza lichidă necesară la gătit, ZWUP trebuie diluat cu apă, în cantitate de cel puțin trei ori mai mare. Sau poți să îl pui cu lingura direct în mâncare, chiar și la preparatele „uscate”. Câte poți face cu un singur borcan!

Nu în ultimul rând, ZWUP dă dependență! Poate fi folosit în atâtea moduri, în atâtea preparate, în atâtea momente când ești grăbit sau când vrei să obții ceva bun de tot, încât nu te vei mai putea lipsi de el! Abia așteptăm să se declare epidemie de „zwupită” cronică printre români…

Ei bine, lista noastră ar putea continua la nesfârșit. Dar te lăsăm să descoperi singur că ZWUP e micul secret prețios din cămara ta, unul care îți este alături oricând și te ajută necondiționat.

Între timp, te rugăm doar să fii un cumpărător atent, exigent și avizat, analizând cu atenție etichetele produselor alimentare și alegând cu înțelepciune ce pui în coș!

Va urma!
Data viitoare, îți povestim despre un vocabular neașteptat și plin de umor.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.