Supele concentrate de oase ZWUP – cu sortimentele PUI și VITĂ – sunt puse în vânzare în magazinele Mega Image. Produsele sunt disponibile în borcane de 314 ml, la prețul de 11,99 lei/buc.

Lista inițială de magazine Mega Image în care se găsesc supele pentru gătit ZWUP de PUI și de VITĂ include pentru început unități din București, jud. Ilfov, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu, Ploiești, Târgoviște, Constanța, iar în curând și magazinele din Iași.
Harta interactivă găzduită pe site la adresa https://zwup.ro/unde-gasesti-zwup/ include toate unitățile unde sunt disponibile produsele ZWUP și permite cumpărătorilor să identifice rapid și ușor cel mai apropiat magazin față de locația în care se află.

Supele de oase ZWUP sunt fonduri pentru gătit 100% naturale și nu conțin coloranți, conservanți, potențiatori de aromă sau alte elemente de sinteză. Sunt preparate prin fierberea lentă și îndelungată a oaselor și sunt foarte concentrate – de aceea, păstrate la rece, au aspect gelatinos. Sunt conservate prin sterilizare termică în autoclavă, pentru a păstra toți nutrienții rezultați din preparare. Cu un conținut crescut de colagen, minerale și aminoacizi, supele de oase contribuie la reducerea durerilor și inflamațiilor articulare, la întărirea oaselor și unghiilor, au rol antiinflamator, de reglare a digestiei și de stimulare a imunității.

Ambalarea ZWUP la borcane de 314 ml este optimă pentru consumul casnic, într-o familie medie de 3-4 persoane. Cum produsele au un grad mare de concentrare, diluția ZWUP:apă recomandată pentru a obține fondul lichid de gătire este de 1:3, ceea ce înseamnă că un borcan de ZWUP generează aproximativ 1,3 litri de fond pentru gătit.
Pe de altă parte, dacă ZWUP este utilizat ca atare într-un preparat – de exemplu, pentru a pregăti un sos dens, sau pentru a lega o tocătură de carne – și sunt necesare doar câteva linguri de produs, borcanul de 314 ml este suficient de mic pentru a merita să fie deschis în acest scop, iar restul de ZWUP rămas în frigider să poată fi utilizat în scurt timp la o altă mâncare.

În magazinele Mega Image, supele pentru gătit ZWUP sunt plasate în vitrine frigorifice, cel mai adesea în vecinătatea produselor de tip ready-meal ori a altor preparate pentru gătit, cum sunt aluaturile și pastele proaspete sau ouăle.

ZWUP este prima gamă românească de supe concentrate (fonduri) pentru gătit, pe bază de oase, cu ingrediente 100% naturale. Produsele oferă 3 avantaje simultane: potențează gustul mâncării, adaugă nutrienți valoroși, simplifică și scurtează procesul de preparare. În bucătăria de acasă sau într-o bucătărie profesională, ZWUP ajută consumatorii și utilizatorii să gătească mai ușor, mai repede, mai bun.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.