Zwup Sarbatoarea Gustului

ZWUP a fost unul dintre principalele branduri românești participante la Sărbătoarea Gustului 2019, un eveniment cu specific gastronomic organizat anual la București sub egida Sezonului Franța-România. Dedicat marelui public, dar mai ales bucătarilor profesioniști și tinerilor care se pregătesc pentru această profesie, evenimentul a avut loc în perioada 16-17 mai și a inclus mai multe sesiuni masterclass susținute de maeștri internaționali, cu scopul de a promova principiile alimentației sănătoase, prin diversitate, calitate și echilibru.

Inclus ca ingredient în rețetele prezentate la demonstrațiile culinare, ZWUP s-a dovedit un ajutor prețios și a contribuit din plin la aromele atât de apreciate de către participanți. Haute-cuisine înseamnă în primul rând a mânca bine, astfel că o bază de gătit naturală și plină de gust își găsește în mod firesc locul în preparatele de înaltă clasă. Mai mult decât atât, ZWUP oferă timp și confort, lăsând bucătarului libertatea deplină de a-și pune la lucru arta, imaginația, creativitatea.

Maeștrii bucătari de talie internațională, invitați la eveniment, au confirmat calitatea supelor concentrate ZWUP și utilitatea lor ca baze pentru gătit:

  • Chef Christophe Geoffroy, copreședinte „Les Chefs Cuisiniers du Monde”:

ZWUP – un produs de calitate și foarte bun pentru viitorul gastronomic al frumoasei voastre țări, România.

  • Chef Alain Alexanian, 1 Stea Michelin:

Mulțumim pentru că ne-ați ajutat atât de mult la prepararea meniurilor.

ZWUP este prima gamă românească de supe concentrate pentru gătit, pe bază de oase, cu ingrediente 100% naturale. Produsele oferă 3 avantaje simultane: potențează gustul mâncării, adaugă nutrienți valoroși, simplifică și scurtează procesul de preparare. În bucătăria de acasă sau într-o bucătărie profesională, ZWUP ajută consumatorii și utilizatorii să gătească mai ușor, mai repede, mai bun.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.