Am avut mare succes cu numele brandului, de când l-am lansat. ZWUP se pronunță [zup], așa cum sperăm că știi deja. E denumirea perfectă a unei supe perfecte. Aproape o dulce onomatopee, care te duce cu gândul la sorbitul tihnit și plăcut al unei supe care te trezește la viață, îți dă energie, îți face ziua și lumea mai frumoasă.
ZWUP aduce zâmbet și bucurie, vorbește despre plăcerea de a găti, despre pasiunea cu care ne dedicăm lucrurilor mici și prețioase din viața noastră.

Ok. Așa că am creat un întreg vocabular ZWUP, de care să se folosească toți cei care îl îndrăgesc și îl adoptă ca prieten în bucătărie, adevărații și pasionații fani ai supelor concentrate pe care le producem:

  • Zwupătură = mâncare gătită cu ZWUP, neapărat gustoasă și sănătoasă
  • A zwupa / zwupare = a adăuga ZWUP în mâncare, pentru gust desăvârșit și bogăție nutritivă
  • Zwupat/ă = adjectiv; desemnează calitatea unei mâncări de a fi primit ZWUP în rețetă, ca să devină mai bună și mai sănătoasă; prin extensie, se referă însă la orice calitate aducătoare de bine, bun și zâmbet, înrudită cu spiritul ZWUP
  • Zwupită = boală gustoasă, manifestată prin dependența de ZWUP
  • Zwuper = element de compunere cu totul original, însemnând „peste”, „deasupra”, „foarte”, prin care diferențiem lucrurile, mâncărurile, ideile și persoanele zwupate; de exemplu, o zwuper-ciorbă a fost, desigur, preparată cu ZWUP…
  • Zwupează! = forma la imperativ a verbului „a zwupa”, folosită ca îndemn prietenos de a pune ZWUP în mâncare, așa cum fac bucătarii inspirați, gurmanzii pricepuți și adevărații cunoscători.

Dacă ai și tu idei noi despre cum putem completa vocabularul ZWUP și cum putem integra în vorbirea curentă produsul nostru vedetă, te așteptăm aici. S-ar putea să primești și un pachet ZWUP de protocol dacă imaginația ta ne provoacă invidie și admirație…

Va urma!
Data viitoare, îți povestim despre prețuri și calcule gustoase.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.