În 2018, Nutrizema SRL a fost unul dintre cei 27 de beneficiari ai finanțărilor oferite prin programul Factory by Raiffeisen Bank. Programul este menit să sprijine start-up-uri cu proiecte de afaceri viabile. La ediția-pilot din 2018 s-au înscris 84 de proiecte din toată țara, 52 au ajuns în faza finală, iar 27 au fost alese pentru creditare cu sume de până la 50.000 euro fiecare.

În cei doi ani de pregătiri până la realizarea fabricii și lansarea producției, proiectul ZWUP a cerut investiții majore: de oameni, de efort, de minte și pricepere, de bani, de tot felul de alte resurse. Ca în orice afacere la început de drum, orice ajutor a fost important, iar sursele de finanțare au fost esențiale.

Finanțarea obținută de proiectul ZWUP prin programul Factory by Raiffeisen Bank a adus companiei Nutrizema SRL resurse financiare extrem de necesare și a reprezentat în egală măsură o confirmare pentru valoarea și viabilitatea ideii de afaceri.

Iată povestea ZWUP în imagini, prezentată de către echipa programului Factory:

ZWUP este prima gamă românească de supe concentrate pentru gătit, pe bază de oase, cu ingrediente 100% naturale. Produsele oferă 3 avantaje simultane: potențează gustul mâncării, adaugă nutrienți valoroși, simplifică și scurtează procesul de preparare. În bucătăria de acasă sau într-o bucătărie profesională, ZWUP ajută consumatorii și utilizatorii să gătească mai ușor, mai repede, mai bun.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.