La capătul unui laborios proces de analiză și pregătire, am pornit într-o nouă aventură, poate cea mai temerară de la debut: am decis să dezvoltăm portofoliul ZWUP în categoria ready-to-eat, lansând primele noastre supe-cremă de băut. Gama include 5 sortimente, dintre care două exclusiv vegetale. Produsele sunt ambalate la sticle de 250 ml, pot fi consumate reci sau calde, pot constitui o gustare sau pot completa meniul unei mese principale. Sănătoase și savuroase, noile supe-cremă se adresează unui public vast și foarte divers, fiind potrivite pentru toți iubitorii de mâncare bună, indiferent de vârstă și stil de viață.

Decizia de a intra pe piața ready-meal a venit aproape firesc, ca un răspuns la evoluțiile pieței. Fideli misiunii noastre de a oferi răsfăț, timp și confort prin produsele ZWUP, am urmărit mereu așteptările consumatorilor și am analizat atent noile lor preferințe: oamenii sunt tot mai preocupați de mâncare sănătoasă și preparate naturale și sunt tot mai interesați de produsele gata de consum de înaltă calitate. Viața este mai agitată ca niciodată și timpul liber devine mai prețios. La Nutrizema, răspunsul pentru toate acestea s-a conturat aproape de la sine: am produs mai întâi supe concentrate naturale, pentru cei care gătesc, ajutându-i să gătească mai ușor, mai repede și mai bun, iar acum vom produce supe gata de consum, de asemenea naturale, pentru cei care nu au timp sau nu pot să gătească. E simplu: două categorii de consumatori, cu două tipuri de nevoi, cer de la noi două tipuri de produse.

De la vorbă până la faptă, drumul a fost lung: întregul proces pentru diversificarea gamei de produse a durat mai bine de cinci luni. În fabrica Nutrizema, proiectul a cerut noi investiții, echipamente suplimentare și numeroase ajustări de fluxuri. În laborator am făcut zeci de teste pentru rețete, ingrediente, texturi și varietăți, apoi am certificat oficial noile produse. În materie de comunicare și marketing, am sondat preferințe, am conturat planuri, am pregătit noi etichete și materiale pentru lansarea pe piață. Când totul a trebuit să poarte un nume, i-am spus, simplu, ZWUP UP – o denumire ce completează și duce mai departe lumea ZWUP, indicând evoluție, calitate înaltă și ideea de „imediat”, perfectă pentru o categorie ready-to-eat.

Gama de supe-cremă lansate în categoria ZWUP UP include în prezent 5 sortimente: Ciuperci, Mazăre, Porumb, Linte și Dovleac, gândite atât pentru gusturi clasice cât și pentru preferințe mai moderne. Primele trei tipuri de supă-cremă au rețete cu conținut de carne (includ fond de pui sau de vită), iar ultimele două sunt exclusiv vegetale. Produsele ZWUP UP sunt 100% naturale, ca tot ce facem la ZWUP, și sunt conservate prin sterilizare termică. Nu conțin coloranți, conservanți, potențiatori de aromă și alte substanțe de sinteză.

După preferințe și după posibilități, supele-cremă ZWUP UP pot fi consumate reci sau calde. Sunt potrivite atât pentru o gustare luată pe loc, oriunde și în orice moment al zilei, dar pot de asemenea completa o masă principală, acasă. Sunt suficient de lichide încât să poată fi băute direct din sticlă, și în același timp suficient de consistente pentru a fi delicioase în farfurie, combinate cu crutoane, verdețuri proaspete ori germeni, parmezan, unt ori smântână, sau cu orice alte adaosuri preferate.

Suntem convinși că diversitatea gamei și multiplele opțiuni de consum fac din supele-cremă ZWUP UP o opțiune alimentară atractivă și utilă, gustoasă și sănătoasă, pentru toți iubitorii de mâncare bună, indiferent de vârstă și stil de viață. Am pregătit aceste produse cu grijă, cu dedicare și cu entuziasm, făcând totul pentru a oferi calitate și gust desăvârșite. Mai departe, muncim să ducem ZWUP UP cât mai aproape de consumatori, în cât mai multe puncte de vânzare, și așteptăm cu nerăbdare să dezvoltăm împreună cu ei această nouă categorie de produse.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.