Ca multe alte proiecte complexe, fabrica Nutrizema – unde producem ZWUP – a devenit realitate doar după multă muncă, după multe analize, planuri, eforturi, visuri, bucurii, supărări ori nopți nedormite. C-așa-i în viață! Aventura a avut și părțile ei frumoase, desigur, mai ales atunci când oameni pricepuți, companii deștepte și prieteni neașteptați au pus umărul să ne ajute.

A face un produs alimentar și o fabrică în acest scop este, de fapt, un demers foarte prozaic. Plin de documente, autorizații, reguli și nenumărate norme de respectat, de cerințe și nevoi. Despre partea asta nu îți vorbim – doar imaginează-ți un puzzle complicat, în care așezi piesele încetul cu încetul, răbdător și tenace.
Important este că la final am obținut cam tot ce am dorit: o fabrică mică, modernă, cu o linie de producție completă, semiautomatizată, și echipamente de calitate.

În calitate de tehnolog și consultant, dr. ing. Vasile Dobre a semnat proiectul fabricii și a creat fluxurile operaționale, cu grijă minuțioasă pentru fiecare detaliu în parte.
La capitolul utilaje, le mulțumim furnizorilor noștri de la EXQUISITE Iași, BILANCIA București și VALDO-INVEST București pentru asistența și sprijinul oferite de-a lungul colaborării.
Ne mândrim cu faptul că proiectul Nutrizema înglobează și elemente inovative: de exemplu, linia de îmbuteliere pentru lichide fierbinți este unică în România și a fost proiectată special pentru proiectul nostru, aparținând companiei ieșene Exquisite. Ne-am bucurat să găsim în propriul oraș niște parteneri atât de buni și o companie atât de performantă – puțin patriotism local nu strică niciodată…

În rest, ce ne puteam dori la fabrica Nutrizema? O echipă inimoasă și pricepută. O atmosferă caldă și prietenoasă, pentru spor și drag de treabă. O șansă de a împărtăși cu toții gânduri și preocupări comune.
Așa că mai întâi am adunat oameni buni și destoinici.
Apoi, pereții imaculați ai spațiilor de lucru au prins culoare. Și curaj. Au început să vorbească despre ce e important pentru echipa ZWUP și despre misiunea asumată. OK, nu îți închipui totuși pereți vorbitori, ci doar niște panouri pline de farmec cu care am decorat incinta, ocazia perfectă de a lăsa vorbele unor oameni talentați să ne inspire, precum și de a ne descrie în cuvinte propria lume.

Va urma!
Data viitoare, îți povestim despre aliați și curaj.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.