Fabrica în care compania ieșeană Nutrizema va produce ZWUP, prima gamă românească de supe concentrate naturale, a fost inaugurată de echipă, colaboratori și prieteni.

Dispunând de o suprafață de aproximativ 300 mp, fabrica este dotată cu o linie completă de fabricație, semiautomatizată, și folosește echipamente moderne pentru toate etapele fluxului de lucru: aprovizionare, pregătire materie primă, flux de producție, ambalare, depozitare, descărcare. Dotările și utilajele provin de la 3 furnizori principali: EXQUISITE Iași, BILANCIA București și VALDO-INVEST București.

Linia de îmbuteliere pentru lichide firebinți a fost special proiectată de Exquisite Iași pentru proiectul ZWUP și este unică în România, înglobând numeroase elemente inovative.

Pregătită cu resurse complete: echipă, surse de materie primă, autorizații, etc., compania ieșeană Nutrizema va lansa în curând producția ZWUP în regim permanent, adresându-se atât pieței de retail, cât și industriei HORECA.

ZWUP este prima gamă românească de supe concentrate pentru gătit, pe bază de oase, cu ingrediente 100% naturale. Produsele oferă 3 avantaje simultane: potențează gustul mâncării, adaugă nutrienți valoroși, simplifică și scurtează procesul de preparare. În bucătăria de acasă sau într-o bucătărie profesională, ZWUP ajută consumatorii și utilizatorii să gătească mai ușor, mai repede, mai bun.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.