Se poate vorbi cu dragoste despre cheltuieli, prețuri și plăți? Noi credem că da, dacă pornim de la valoarea însăși a cumpărăturilor. Uneori, simplul fapt că ne fac mai fericiți justifică pe deplin investiția… Alteori ne ajută, ne rezolvă o nevoie, ne conferă un statut aparte, ne simplifică viața. Atâtea motive să cumpărăm ceva!

OK, și cifrele vorbesc, așadar să facem matematică.

Scenariul I

Abia ai intrat pe ușă, după o zi infernală la serviciu. Nimic de mâncare acasă. Soțul (sau soția) și cei 2 copii așteaptă cu nerăbdare cina. Ai în frigider un borcan mic de ZWUP de oase (314 ml greutate netă), sortiment PUI. Îl poți folosi în fel și chip, știi să faci din el supe-cremă, sosuri, risotto, ciorbă, o mulțime de nebunii, dar acum pur și simplu nu ai timp pentru nimic. Măcar primul fel trebuie rapid pus pe masă, până termini niște paste pentru felul doi. Pui într-o oală la fiert 1 litru de apă, dai un clocot, arunci deasupra ZWUP de pui – tot borcanul, potrivești de sare, aștepți să mai dea un clocot, arunci înăuntru un pumn de tăieței și fierbi totul 5 minute. Închizi focul, mai pui deasupra câteva fire de pătrunjel tocat și gata. Ai obținut 4 porții de supă de pui cu tăieței, cu ingrediente exclusiv naturale (la supă ne referim, tăiețeii depind de tine…), cu un gust îmbătător și plină de nutrienți, mai sănătoasă decât orice altă fiertură pe care ai fi putut-o face. Ai terminat totul în 10 minute și știi că e forma cea mai simplă, aproape incredibilă și uimitoare, de a utiliza ZWUP.
Cât merită să cheltuiești pentru cele 4 porții gustoase și sănătoase oferite familiei tale, în doar 10 minute, fără efort, fără bătaie de cap, fără compromisuri de gust și nutrienți?
Noi îți spunem că ai dat vreo 3 lei pe fiecare porție, din partea ZWUP, căci borcanul te-a costat sub 15 lei de lei.
E mult, e puțin?
Noi spunem că e neprețuit. Pune în balanță calitatea, timpul, efortul, ingredientele – tot ce ar fi trebuit să ai și să plătești separat, pentru a obține același rezultat…

Scenariul II

Îndrăgești mult ciorba de vită. Vei face una cu ZWUP, în loc de carne. Pui într-o oală de 6 litri legumele cuvenite, tăiate mărunt, 1 borcan mare de ZWUP de oase – VITĂ (720ml) și cca 2,2 litri apă (adică de 3 ori mai mult), potrivești de sare și fierbi totul cca 40 de minute, până când legumele sunt fierte perfect. Adaugi borș (aprox. 1 litru, după gust) și suc de roșii (aprox. 300ml). Fierbi și niște tăieței, dacă așa preferi. Mai dai un clocot, închizi focul și pui verdeață multă tăiată mărunt. La final, oala este plină de ciorbă gustoasă și sănătoasă, cu o aromă perfectă de vită. Cel puțin 15 porții.
Matematica ne spune așa: ai pus un borcan mare de ZWUP, adică ai dat pe el sub 30 lei. Nu ai mai dat bani pe carnea de vită, nu ai folosit aragazul decât maximum 1 oră în loc de cel puțin 2 sau 3, totul a fost simplu și rapid pentru tine, iar mâncarea este plină de nutrienți pe care nu i-ai fi putut obține altfel.
E mult sau puțin?
Noi spunem că e neprețuit. Estimăm că ai fi cheltuit cel puțin 15 lei pe carnea de vită pe care ai fi folosit-o în mod obișnuit. E imposibil să evaluăm în bani timpul economisit ori energia economisită prin reducerea timpului de gătire. Oricum am lua-o, credem că dai cam 1 leu în plus pentru porția ta de ciorbă cu ZWUP, bani cu care credem că merită din plin să „plătești” aportul suplimentar de nutrienți valoroși oferiți de ZWUP, gustul incomparabil, tihna ta, confortul tău…

Pentru orice alte scenarii, chiar trebuie să faci calculele singur/ă. Descoperă ZWUP și infinitele moduri în care te ajută în gospodărie. Vei căpăta dependență, vei vrea să-l ai mereu în frigider. Evaluează-i prețul ținând cont de tot ce îți oferă. Întreabă-te dacă tu și familia ta meritați mai mult gust, mai mult timp liber, mai mult confort, mai multă sănătate.

Va urma!
Data viitoare, îți povestim despre savori.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.