Asociația Națională a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism, împreună cu NUTRIZEMA, organizează un Demo Cooking Class susținut de chef Marian Zăncianu, pentru a prezenta membrilor asociației gama de supe concentrate ZWUP și multiplele sale utilizări într-o bucătărie profesională. Evenimentul va avea loc vineri, 5 aprilie, la Restaurant Pescăruș – City Grill Academy, Parcul Herăstrău, București.

În orice bucătărie profesională, dincolo de echipamente și de numeroasele dotări ori accesorii necesare, prima grijă a echipei de bucătari este să asigure bazele de gătit. Pentru gust, pentru viteză de lucru, pentru a atinge standardele necesare ale meniului, ca varietate și calitate.

Nutrizema este un start-up ieșean care a lansat la începutul acestui an prima gamă românească de supe concentrate pentru gătit, cu ingrediente 100% naturale, adresând astfel această nevoie esențială a bucătăriei profesionale. Fondurile ZWUP oferă toate avantajele posibile: sunt naturale, au calitate premium (grad mare de concentrație, textură gelatinoasă, aromă intensă, conținut nutrițional unic), acoperă varietățile de baze necesare (pui, vită, pește), iar comenzile pot fi dimensionate și structurate după nevoia și dorința fiecărui client.

Testele realizate în cadrul ANBCT România au confirmat faptul că supele concentrate ZWUP sunt un ajutor prețios pentru bucătarii profesioniști, prin simplificarea și scurtarea proceselor de pregătire și de gătire, precum și prin potențarea semnificativă a gustului preparatelor în care sunt folosite.

Pentru a descoperi în mod direct gama de supe concentrate ZWUP și utilitatea produselor, ANBCT România și Nutrizema organizează în parteneriat un Demo Cooking Class susținut de chef Marian Zăncianu.

Evenimentul va avea loc vineri, 5 aprilie 2019, la Restaurant Pescăruș – City Grill Academy, după cum urmează:

10:00 – 10:30    Înregistrarea participanților. Welcome Coffee
10:30 – 11:30    Prezentare gama ZWUP, susținută de Nutrizema
11:30 – 12:00    Coffee Break, Networking
12:00 – 14:00    Demo Cooking Class

ROGVAIV by Chef Marian Zăncianu – culorile primăverii desenate prin arome surprinzătoare, rețete clasice „with a twist” și ingrediente puse într-o lumină nouă

14:00 – 14:30    Încheierea evenimentului

Evenimentul se adresează membrilor ANBCT România, iar locurile sunt limitate. Adresa de e-mail bucuresti@anbct-romania.ro este disponibilă pentru informații suplimentare și înscrieri. 

Detalii despre gama de supe concentrate ZWUP pot fi gasite pe site-ul www.zwup.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ZWUP-241130256770829/

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.