ZWUP este fără îndoială o premieră în industria alimentară și o veste bună atât pentru consumatorii casnici, cât și pentru cei profesionali. Prima gamă de supe concentrate pentru gătit, pe bază de oase, 100% naturale, 100% românești. Despre această noutate vorbește un amplu articol apărut în revista retail-fmcg.ro, cu detalii legate de produs și de utilitatea lui.

Articolul include de asemenea declarații utile și sugestive, din partea unui important client HORECA și din partea companiei de distribuție Whiteland Sales&Marketing. Ca o noutate de mare interes, articolul anunță apropiata listare ZWUP în 6 unități METRO din toată țara, în sectorul HORECA, fapt confirmat și printr-o declarație oferită de un reprezentant al comerciantului.

Articolul complet este disponibil la https://www.retail-fmcg.ro/fmcg/zwup-supe-concentrate-naturale.html.

ZWUP este prima gamă românească de supe concentrate pentru gătit, pe bază de oase, cu ingrediente 100% naturale. Produsele oferă 3 avantaje simultane: potențează gustul mâncării, adaugă nutrienți valoroși, simplifică și scurtează procesul de preparare. În bucătăria de acasă sau într-o bucătărie profesională, ZWUP ajută consumatorii și utilizatorii să gătească mai ușor, mai repede, mai bun.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.