Un articol despre gama ZWUP a apărut în numărul din martie al revistei HORECA, adresată industriei ospitalității din România. Textul clarifică în mod sugestiv utilitatea ZWUP într-o bucătărie profesională, în completarea sau în locul fondurilor preparate intern.

ZWUP este o bază de gătit de tip bone broth, care se diferențiază prin gradul mare de concentrație, textura gelatinoasă, aroma intensă și conținutul nutrițional unic. Într-o bucătărie profesională, ZWUP economisește timp și ajută în mod semnificativ la potențarea gustului preparatelor, fără nici un compromis legat de calitate și nutrienți, având la bază doar ingrediente naturale și fiind obținut prin fierbere lentă și îndelungată, de peste 12 ore.

Articolul complet este disponibil la http://www.horeca.ro/reviste/book/64.html?page=44 și http://www.horeca.ro/reviste/book/64/1.html?page=45.

ZWUP este prima gamă românească de supe concentrate pentru gătit, pe bază de oase, cu ingrediente 100% naturale. Produsele oferă 3 avantaje simultane: potențează gustul mâncării, adaugă nutrienți valoroși, simplifică și scurtează procesul de preparare. În bucătăria de acasă sau într-o bucătărie profesională, ZWUP ajută consumatorii și utilizatorii să gătească mai ușor, mai repede, mai bun.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.