SUPE CONCENTRATE
DIN INGREDIENTE
100% NATURALE

Supele concentrate ZWUP sunt preparate prin fierbere lentă îndelungată (de peste 12 ore) și sunt conservate prin sterilizare (metodă tradițională).
ZWUP este un brand 100% românesc.

INGREDIENTELE NOASTRE

Supele concentrate ZWUP au ingrediente exclusiv naturale,
alese cu grijă, provenite din cele mai sigure surse.
Oasele și carnea folosite în rețete sunt de calitate premium.
Adăugăm legume proaspete (morcov, pătrunjel, ceapă), ca să conturăm gustul dorit. Sarea iodată este inclusă în cantitatea minim necesară pentru conservarea tradițională prin sterilizare.

Supele ZWUP nu conțin alergeni, coloranți, conservanți, potențiatori de aromă sau alte produse de sinteză.

AMBALAJE PENTRU O CONSERVARE SIGURĂ

Supele concentrate ZWUP sunt ambalate în borcane de sticlă, perfect adaptate conservării tradiționale prin sterilizare, cu rolul de a menține întregul conținut nutritiv rezultat din preparare.

Toate supele ZWUP sunt disponibile:
– pentru uz casnic – ambalate în borcane de 400 g și de 800 g;
– pentru sectorul HORECA – ambalate în borcane de 1700 g.

GAMA ZWUP – OPȚIUNI
PENTRU TOATE GUSTURILE

Rețete uzuale sau meniuri sofisticate, preparate tradiționale sau savori exotice – indiferent ce gătești, alege din gama ZWUP produsul care se potrivește cel mai bine preferințelor tale.

Gama ZWUP include:
– Supe concentrate de oase – gust și sănătate, cu sortiment PUI și VITĂ;
– Supe concentrate mixte – savoare sofisticată, cu sortiment PUI CU CIUPERCI și PEȘTE

CUM SĂ FOLOSEȘTI ZWUP LA GĂTIT?

În funcție de rețetă și de preferințele personale, ZWUP poate fi folosit în moduri și în proporții variate. Vei descoperi în timp cum îți convine cel mai mult să îl incluzi în preparatele tale.

Ca ajutor pentru început, iată un ghid general de utilizare:
– pentru mâncărurile cu bază de gătire lichidă – înlocuiește apa pentru gătit cu o cantitate echivalentă de ZWUP diluat cu apă, diluția optimă recomandată fiind 1:3, adică 1 parte ZWUP la 3 părți apă;
– pentru mâncărurile „uscate”, în care nu este nevoie de lichid pentru gătire, adaugă ZWUP direct în compoziție, cu lingura, într-o cantitate suficientă pentru a da gust, textură, sau pentru a lega preparatul (dacă e vorba despre o tocătură de carne, de exemplu).

Nu uita că ZWUP este un produs hiposodic, așa că e necesar să adaugi sare, pentru a potrivi gustul mâncării așa cum îți dorești.

ZWUP – GUST DE VIAȚĂ BUNĂ

Lasă-ți imaginația să zboare. Gândește-te la ceva bun de tot. Începe să gătești.
Zâmbește. Anticipă bucuria de a-i vedea pe cei din jur savurând pe îndelete ce ai pregătit.

Acum pune ZWUP, pentru a adăuga savoare și sănătate în mâncarea ta specială!