METRO este primul comerciant de top care listează ZWUP și care își invită clienții să cumpere și să testeze prima gamă de supe concentrate naturale de sorginte autohtonă. Sortimentele ZWUP din oase de PUI și de VITĂ sunt disponibile în șase hipermarketuri METRO: București Băneasa și București Militari, Cluj-Napoca, Brașov, Sibiu și Iași, cu perspective ca rețeaua de vânzare să se extindă în viitor.

Supele concentrate ZWUP se găsesc în magazinele METRO la borcane de 1700 ml, gramajul destinat industriei HORECA, și pot fi găsite în sectorul de carne proaspătă, refrigerată.

Clienții HORECA sunt de altfel primii cărora li se adresează METRO prin această listare, pornind de la convingerea că o bază de gătit naturală și de calitate vine în ajutorul tuturor bucătarilor profesioniști, în munca lor de zi cu zi, putând înlocui cu succes fondurile preparate intern.
Supele ZWUP se caracterizează prin aromă intensă, grad mare de concentrare, consistență gelatinoasă, conținut nutrițional ridicat. Produsele ZWUP au fost testate și în cadrul Academiei de Gastronomie METRO, acolo unde au întrunit cerințele specialiștilor și și-au dovedit pe deplin calitatea premium și utilitatea.

ZWUP este prima gamă românească de supe concentrate pentru gătit, pe bază de oase, cu ingrediente 100% naturale. Produsele oferă 3 avantaje simultane: potențează gustul mâncării, adaugă nutrienți valoroși, simplifică și scurtează procesul de preparare. În bucătăria de acasă sau într-o bucătărie profesională, ZWUP ajută consumatorii și utilizatorii să gătească mai ușor, mai repede, mai bun.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.