Prima gamă românească de supe concentrate naturale este disponibilă pentru comercializare online în magazinul www.ewhiteland.ro. Produsele pot fi livrate în București, Bacău, Cluj, Timișoara, Ploiești, Oradea și Pitești, pe bază de comandă.

Supele concentrate ZWUP sunt listate în magazinul online www.ewhiteland.ro în gamă completă (PUI și VITĂ) și în toate variantele de ambalare: borcane de 314 ml, 720 ml, 1700 ml.

Prețurile practicate de magazin sunt atrăgătoare, iar livrarea se face în termen de 24-72 de ore în București și în alte 6 orașe din țară: Bacău, Cluj, Timișoara, Ploiești, Oradea și Pitești. Magazinul primește comenzi numai de la persoane fizice.

Pentru livrări în alte localități, clienții sunt rugați să solicite confirmare telefonică privind posibilitatea procesării comenzilor și efectuării livrării.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.