Prima gamă românească de supe concentrate naturale este deja disponibilă în magazine din Iași, pentru consumatorii casnici. ZWUP poate fi găsit în două rețele de băcănii și într-un magazin online.

Magazinele din comerțul tradițional au fost primele care au îmbrățișat produsul apărut în premieră în industria alimentară, apreciind noutatea și utilitatea lui, și mai ales compoziția exclusiv naturală. De altfel, cele două rețele de băcănii ieșene și magazinul online local care oferă deja ZWUP clienților lor se disting prin exigența cu care își selectează portofoliul de produse, prin faptul că susțin producătorii locali și că militează pentru alimente naturale, de cea mai bună calitate.

Supele concentrate de oase ZWUP, cu sortimentele PUI și VITĂ, se găsesc așadar la Iași:

  • în rețeaua de unități Magazia Morăriței, din Sărărie, Era Shopping Park și zona Tg. Cucu;
  • în rețeaua de unități Meat Concept, din Palas, Păcurari și Nicolina;
  • în magazinul online Roade și Merinde, care livrează la domiciliu produse naturale și proaspete.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.