Noile produse gata de consum lansate de brandul ZWUP sunt puse în vânzare în Simigeriile PETRU și magazinele Dopo Poco, extinzându-și treptat prezența în cele aproximativ 30 de unități ale celor două rețele, din Iași, Piatra Neamț, Botoșani, Suceava, Brașov, Vaslui și Roman. În aceste magazine, supele-cremă naturale ZWUP UP se alătură apetisantelor preparate de simigerie, patiserie, brutărie și pizza, oferind clienților o opțiune în plus pentru o gustare sau o masă delicioasă și sănătoasă.

Brandul ieșean ZWUP a lansat recent noua sa categorie de supe gata de consum, cu o gamă de supe-cremă de băut, 100% naturale. Produsele sunt conservate prin sterilizare termică, iar rețetele nu conțin coloranți, conservanți, potențiatori de aromă și alte substanțe de sinteză.
Gama de supe-cremă ZWUP UP include 5 sortimente: Ciuperci, Mazăre, Porumb, Linte și Dovleac, gândite atât pentru gusturi clasice cât și pentru preferințe mai moderne. Primele trei tipuri de supă-cremă au conținut de carne (includ fond de pui sau de vită), iar ultimele două sunt exclusiv vegetale.

„Suntem încântați că noile supe-cremă pe care le-am lansat la acest final de vară ajung la consumatorii din șapte orașe importante, prin intermediul partenerilor noștri de la Simigeriile PETRU și Dopo Poco. Unitățile stradale și cele amplasate în mall-uri ori centre comerciale și-au obișnuit deja clienții cu gustul tradițional al produselor de simigerie, patiserie și pizza, iar supele-cremă ZWUP UP vor oferi o opțiune în plus – cu totul inedită – de a lua o gustare sau o masă delicioasă, mai consistentă și foarte hrănitoare. Produsele noastre sunt 100% naturale, sortimentele sunt variate, posibilitățile de consum sunt multiple – iată de ce invităm clienții PETRU și Dopo Poco să aleagă supa-cremă preferată și să o includă în meniul zilei, alături de preparatele deja îndrăgite, atunci când sunt în deplasare, în viteză, sau ori de câte ori vor să se răsfețe cu ceva bun”, spune Iulian Virabov, director executiv Nutrizema.

În rețeaua de unități PETRU și magazinele Dopo Poco, supele-cremă ZWUP UP sunt puse în vânzare începând din luna septembrie, la prețul de 7,99 lei pentru sticla de 250 ml. Produsele sunt de asemenea disponibile în meniul PETRU Delivery, pentru comenzi online.
„Ne bucurăm că prin acest nou parteneriat cu ZWUP putem aduce și mai multă diversitate în portofoliul de produse. Pentru noi, calitatea și varietatea rămân obiective importante, iar satisfacția clienților este pe primul loc. Sperăm să regăsească în supele-cremă nou introduse gustarea potrivită pentru nevoile lor de consum. Suntem încrezători că, alături de bunătățile consacrate de la PETRU și Dopo Poco, supele-cremă ZWUP UP vor completa pauza de masă în cel mai gustos mod posibil, iar alături de noua noastră pâine cu maia vor reprezenta o achiziție inspirată pentru masa de acasă”, au declarat reprezentanții PETRU – Dopo Poco.

Diversitatea gamei și multiplele opțiuni de consum fac din supele-cremă ZWUP UP o alegere alimentară atractivă și utilă, gustoasă și sănătoasă, pentru categorii foarte variate de consumatori. Toți iubitorii de mâncare bună, indiferent de vârstă și stil de viață, se pot bucura de calitate și ingrediente naturale, alegând tipul de supă pe care îl preferă, pentru a da savoare hrănitoare unei gustări sau unei mese, pe parcursul zilei. Supele-cremă ZWUP UP pot fi consumate reci sau calde, sunt suficient de lichide încât să poată fi băute direct din sticlă, și în același timp suficient de consistente pentru a fi delicioase în farfurie, combinate cu crutoane, verdețuri proaspete ori germeni, parmezan, unt ori smântână, sau cu orice alte adaosuri preferate.

©Nutrizema, 2019
Conținutul blogului ZWUP și al întregului site www.zwup.ro este proprietatea SC Nutrizema SRL. Conform legislației privind drepturile de autor, este strict interzisă utilizarea conținutului, preluarea ori copierea sa parțială sau integrală, pentru crearea de conținuturi de comunicare publică derivate, fără acordul expres scris al proprietarului.